Ngjyra e Kuqe shume i ngjane - VS - Flori Tallava

VS Video Clips  - Votoni duke klikuar LIKE

 

Titull: Ngjyra e Kuqe shume i ngjane - VS - Flori Tallava

 
 

 Voto per Adrian Gaxhes - VS - Flori Tallava

 
 

 
 

Adrian Gaxha dhe Floriani i Vogel - Ngjyra e Kuqe shume i ngjane

Flori Tallava - FLORI - Kenga Magjike 2011 - Video HIT

 
 
 

Page : << Para | s'ka >>

 

 Sali Berisha VS Edi Rama

 Per Sali Berishen ose Edi Ramen

 
  50%  

VS

50%

 

 
SALI BERISHA EDI RAMA
 

 NGJYRA E KUQE VS TE KA LALI SHPIRT !

 ADRIAN GAXHA & FLORIANI - NGJYRA E KUQE - Silva Gunbardhi ft. Mandi ft. Dafi - Te ka lali shpir

 
  50%  

VS

50%

 

 
ADRIAN GAXHA & FLORIANI - NGJYRA E KUQE Silva Gunbardhi ft. Mandi ft. Dafi - Te ka lali shpir
 

 Adrian Gaxha ft Floriani - Ngjyra e kuqe VS Flori Mumajesi - Tallava 2011

 Adrian Gaxha ft Floriani - Ngjyra e kuqe VS Flori Mumajesi - Tallava 2011

 
  50%  

VS

50%

 

 
Adrian Gaxha ft Floriani - Ngjyra e kuqe Flori Mumajesi - Tallava 2011
 

 Cili qytet te pelqen me shume ?

 Qyteti TETOVA - VS - Qyteti Kumanova

 
  27%  

VS

72%

 

 
Qyteti TETOVES Qyteti i KUMANOVES
 

 FC Real Madrid - Ronaldo VS FC Barcelona - Messi

 FC Real Madrid - Ronaldo VS FC Barcelona - Messi

 
  40%  

VS

60%

 

 
FC Barcelona - Messi FC Real Madrid - Ronaldo
 

 Votoni ALI AHMETI VS MENDU THACI

 Votoni ALI AHMETI VS MENDU THACI

 
  21%  

VS

78%

 

 
Ali Ahmeti - BDI - - Menduh Thaci - PDSH
 

 Iphone 5 VS Galaxy s3

 Iphone 5 VS Galaxy s3

 
  57%  

VS

42%

 

 
Iphone 5 Galaxy s3
 

 Cristiano Ronaldo VS Lionel Messi

 Cristiano Ronaldo VS Lionel Messi

 
  41%  

VS

58%

 

 
Cristiano Ronaldo Lionel Messi
 

 Audi Q7 vs BMW X6

 Audi Q7 vs BMW X6

 
  25%  

VS

75%

 

 
Audi Q7 Quattro promotional video BMW X6 Tycoon Hamann
 

 Vali Corleone - VS - Altuna Sejdiu TUNA

 Votoni per VALIN CORLEONE ose ALTUNA SEJDIU TUNA !

 
  52%  

VS

47%

 

 
Vali Corleone Apsoulti Tuna - I asaj !
 

 Rozana Radio KUNDER! Rezarta Shkurta ?

 Video clipi me i mire nga Rozana Radiodhe Rezarta Shkurta ?

 
  28%  

VS

71%

 

 
Rozana Radi - Ti ske zemer ! Rezarta Shkurta - Droga Jam !
 

 Ngjyra e Kuqe shume i ngjane - VS - Flori Tallava

 Voto per Adrian Gaxhes - VS - Flori Tallava

 
  82%  

VS

17%

 

 
Adrian Gaxha dhe Floriani i Vogel - Ngjyra e Kuqe shume i ngjane Flori Tallava - FLORI - Kenga Magjike 2011 - Video HIT